Collega's aan het woord

Johan de Jong

Maakt zijn toekomst samen met Bentacera

In 2022 bestond Bentacera 100 jaar, en ook Johan vierde een heus jubileum. Vanaf 1 april werkt hij alweer 10 jaar binnen de organisatie. Ooit begonnen als junior assistent is hij doorgegroeid tot junior relatiemanager op het kantoor in Dokkum.

“Ik woon zelf ook in Dokkum; door mijn werk leeft daar echt een ‘ons kent ons’ gevoel. Dan zit je op een terras en kom je soms nog een klant tegen. Dat is eigenlijk best wel leuk.”

Bentacera biedt...

“Een hele leuke club mensen zonder een strenge hiërarchie.” Voor Bentacera wist Johan niet zo goed wat hem het beste lag qua werk. Na verschillende banen in andere branches, besloot hij wat thuiscursussen te volgen om zo extra kennis op te doen. Tot Johan tegen een vacature van - destijds Acera - aanliep.

“Ik dacht, waarom ook niet. Het leek mij heel interessant werk en toen werd ik ook nog aangenomen. Binnen Bentacera wordt er veel georganiseerd om medewerkers met elkaar te verbinden. Je doet het hier echt met elkaar, dat is heel prettig.”

Blik op de toekomst

De groei van de afgelopen jaren willen we doorzetten en zo met zijn allen bouwen aan een mooie organisatie. Samen groeien als organisatie, maar ook als individuen.

Continu krijg je bij Bentacera kansen om een nieuwe stap te maken. Zo heb ik me de afgelopen 10 jaar erg kunnen ontwikkelen, ook als persoon. Daar ben ik ze heel dankbaar voor.

Meer weten over werken bij Bentacera?

Vragen over werken bij Bentacera, een vacature of de sollicitatieprocedure? Neem vooral contact met ons op. We maken graag kennis met je!

Winanda Veenstra

Corporate Recruiter
0621113454

Wil jij geen vacature missen?
Stel een job alert in!

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures