Ontdek de auditpraktijk

In onze auditpraktijk richten we ons hoofdzakelijk op het proces rondom de jaarrekeningcontroles, maar we voeren ook werkzaamheden uit in het kader van specifiek overeengekomen werkzaamheden, subsidieverklaringen, beoordelingsverklaringen, etc. Dat doen we voor veel verschillende bedrijven, stichtingen en verenigingen. 

Onze klanten optimaal bedienen en ook zelf blijven groeien: dat is voortdurend onze drive.

Onze auditafdeling is enthousiast, gedreven en heeft groeiambitie.

In een dynamische werkomgeving de uitdaging aangaan

Door de diversiteit aan klanten en het werken in verschillende controleteams, is elke werkdag anders. Dat is niet alleen ontzettend leuk, de dynamiek zorgt er tegelijkertijd voor dat we elkaar scherp houden en uitgedaagd blijven. Als team gaan we telkens voor het beste resultaat.

Kijk ook mee in onze Pre Audit afdeling.

Onze medewerkers van de afdeling Audit werken op de vestigingen Drachten en Groningen. Een onderdeel van de afdeling Audit is de afdeling PAS (Pre Audit Support). Deze afdeling maakt de hele financiële administratie van onze grotere samenstelklanten voor de accountant ‘controleklaar’.

Haal het beste uit jezelf en maak je ambities waar

  • Innovatieve werkwijze
  • Wisselende opdrachten en teams
  • Volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden

Wij vinden het belangrijk dat je je niet alleen vaktechnisch, maar ook persoonlijk ontwikkelt. Naast verschillende vakinhoudelijke trainingen en professionele begeleiding door ervaren collega’s, bieden we daarom ook begeleiding op het gebied van persoonlijke groei. Je taken en verantwoordelijkheden groeien mee met je ontwikkeling. Hierdoor word je altijd op je eigen niveau uitgedaagd.

Wat wil jij over vijf of tien jaar hebben bereikt? Wij helpen je om je doelen scherp te krijgen en begeleiden je op je carrièrepad. Ga je voor de titel van registeraccountant? Uiteraard bieden we ook dat traject bij Bentacera aan. Doorgroeimogelijkheden zijn er volop. Ontwikkel je je tot manager en daarna tot accountant-medewerker, dan is het uiteindelijk mogelijk om te gaan voor vennootschap.

Over Bentacera

Inspireren en adviseren om ambities te realiseren. Dat is onze missie. Daarom halen we iedere dag alles eruit wat erin zit - voor onze opdrachtgevers én onze medewerkers. Want werken bij Bentacera is niet alleen werken aan de plannen en doelen van ondernemers, maar ook aan die van jezelf!

  • Goede werk-privébalans
  • Informele cultuur
  • Carrièreperspectief

Bentacera als werkgever

BLIJF OP DE
HOOGTE VAN
NIEUWE VACATURES

Laat je gegevens achter en ontvang relevante nieuwe vacatures in je inbox.