Collega's aan het woord

Sietske de Boer

Maakt haar toekomst samen met Bentacera

Na haar master fiscaal recht en notarieel recht in Groningen, is Sietske drie jaar geleden bij Bentacera terechtgekomen. Ze is begonnen als junior belastingadviseur, maar inmiddels doorgegroeid naar belastingadviseur.

“Tijdens het LOF (Landelijk Overleg Fiscalisten) congres kwam ik in aanraking met Bentacera en gaf ik aan dat ik graag een gesprek wilde. Dat klikte heel goed.”

Bentacera biedt...

“Een kantoor met persoonlijke sfeer waar je alles meekrijgt; niet kleinschalig, maar ook niet zo grootschalig als de ‘Big Four’. Ook is het fijn dat ik door hier te werken gewoon in het noorden van het land kan blijven.” Binnen Bentacera is Fiscaal advies over allerlei kantoren verspreid. Tijdens de pandemie verloren collega’s wat contact met elkaar, maar daar is iets op gevonden.

“We komen nu elke maandag samen met alle junioren, dat is heel gezellig! Ook bezoek ik soms andere locaties. Zo krijg je toch even een beter beeld van een collega die je misschien in het werk minder spreekt. Cursusdagen met een leuke borrel achteraf helpen daar ook bij… En dit jaar staat er een uitje naar Lissabon op de planning!”

Blik op de toekomst

Sietske krijgt bij Bentacera de kans om zich steeds breder te ontwikkelen. Met elkaar wordt er gekeken wat ze nodig heeft om haar doelen te bereiken.

“Ik kan hier alle kanten op; ik krijg veel ruimte. De organisatie heeft veel aandacht voor de mens áchter het werk.”

MEER WETEN OVER WERKEN BIJ BENTACERA?

Vragen over werken bij Bentacera, een vacature of de sollicitatieprocedure? Neem vooral contact met ons op. We maken graag kennis met je!

Winanda Veenstra

Corporate Recruiter
0621113454

Wil jij geen vacature missen?
Stel een job alert in!

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures