Collega's aan het woord

Thomas Spies

Maakt zijn toekomst samen met Bentacera

Thomas kwam bij Bentacera binnen als stagiair vanuit de opleiding accountancy. Hij begon op de samenstelafdeling in Leeuwarden. Daar bleek dat zijn voorkeur toch binnen de auditpraktijk lag.

“Controle biedt mij persoonlijk meer uitdaging, hier kan ik dieper op de materie ingaan.” Inmiddels werkt Thomas als assistent accountant op de auditpraktijk in Drachten.

Bentacera biedt...

“Een hele toegankelijke en persoonlijke werkplek met een regionaal karakter. De organisatie voelde direct heel goed; er is veel aandacht voor mij als persoon. Er wordt goed gekeken naar de verdeling van de werkdruk en ze stimuleren je ontwikkeling.

Hier word je echt gezien en gehoord. Ook als collega’s onder elkaar kijken we naar elkaar om. Ik zit in een jong team, waar we veel overeenkomsten met elkaar hebben. Naast het werk gaan we soms samen naar leuke borrels of samen de stad in.”

Blik op de toekomst

Thomas voelt geen enkele impuls om verder te kijken dan Bentacera. Niet alleen vanwege de menselijke benadering, maar ook vanwege de ondersteuning in zijn groei. “Andere kantoren focussen - al vanaf de sollicitatie - heel erg op kennis. Hier is het vooral belangrijk wie jij bent en hoe je wil groeien.

Ik heb recent mijn master in Accountancy afgerond. Dit was een flinke uitdaging waarbij ik echt ondersteund werd door Bentacera. Het was fijn om samen met collega’s die hetzelfde traject doorlopen te sparren en zo te leren van elkaar. Er was van alle kanten begrip voor de studiedruk en ik kreeg de ruimte om me daarop te focussen.

MEER WETEN OVER WERKEN BIJ BENTACERA?

Vragen over werken bij Bentacera, een vacature of de sollicitatieprocedure? Neem vooral contact met ons op. We maken graag kennis met je!

Winanda Veenstra

Corporate Recruiter
0621113454

Wil jij geen vacature missen?
Stel een job alert in!

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures