Collega's aan het woord

Johan Otten

Maakt zijn toekomst samen met Bentacera

Johan is een jaar in dienst bij Bentacera als junior salarisadviseur. Na 10 jaar werkzaamheden als bedrijfsleider binnen de detailhandel, was Johan op zoek naar een nieuwe uitdaging.

“Via via hoorde ik over Bentacera en hun afdeling P&S zag wat in mij, ondanks mijn andere achtergrond. Misschien juist omdat ik door die achtergrond vanuit verschillende invalshoeken naar ondernemers kan kijken.”

Bentacera biedt...

“Samen bouwen aan de toekomst en ontdekken hoe die eruit kan zien.” Johan krijgt alle ruimte om gedeeltelijk thuis te werken en zijn eigen uren in te delen. “Als ik een keer ’s avonds mijn uren maak omdat ik overdag bij de voetbaltraining van mijn zoon wil zijn, dat kan dat. De onderlinge sfeer is ook top. Denk aan etentjes of (bowl)uitjes met mijn afdeling.” Het nieuwe kantoor te Leeuwarden biedt veel ruimte om bij elkaar te zitten zodat collega’s elkaar makkelijk kunnen aanspreken.

“Heel fijn voor het onderlinge contact. Dat vindt Bentacera sowieso belangrijk: verbinding met elkaar en met jezelf.” Johan heeft een paar keer meegedaan met een ‘mindful run’ vanuit de organisatie: een uurtje hardlopen met aandacht voor onder andere de ademhaling om echt even ‘tot rust te komen’. “Zo leer je ook collega’s kennen die je normaal niet ziet, vanuit een hele andere invalshoek.”

Blik op de toekomst

“De kwaliteit waar Bentacera voor staat wil ik blijven leveren en waarborgen. Ik wil dan ook graag dit nieuwe vakgebied verder eigenmaken en doorgroeien naar een specialisme.

Deze organisatie biedt daar alle ruimte voor. Daar blijkt ook veel vertrouwen uit. Hier kun je jouw ambitie samen met Bentacera waarmaken.”

MEER WETEN OVER WERKEN BIJ BENTACERA?

Vragen over werken bij Bentacera, een vacature of de sollicitatieprocedure? Neem vooral contact met ons op. We maken graag kennis met je!

Winanda Veenstra

Corporate Recruiter
0621113454

Wil jij geen vacature missen?
Stel een job alert in!

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures