Ontdek de samenstelpraktijk

In onze samenstelpraktijk verzorgen we administraties, waarna de jaarrekening en de fiscale aangiften kunnen worden opgesteld. Ook ondersteunen we klanten met het bijhouden van hun administratie en stellen we tussentijdse rapportages op. 

We werken nauw samen met onze klanten. We helpen ze bij de vraagstukken die naar voren komen en adviseren ze over alle facetten van hun onderneming.

Richt jij je pijlen op een baan in de samenstelpraktijk?

Kom jij je bij ons vaktechnisch én persoonlijk ontwikkelen?

Het is op deze afdeling dus belangrijk dat je verder kijkt dan alleen je eigen expertise, want ondernemersvraagstukken gaan over meer dan jaarrekeningen en aangiften alleen. Je werkt dan ook intensief samen met collega’s van andere vakgebieden. Door deze multidisciplinaire aanpak krijgen we inzicht in alle mogelijkheden en kansen voor onze klanten en kunnen we ze optimaal adviseren.

Maak je ambities waar bij
Bentacera

In onze samenstelpraktijk krijg je alle ruimte om jezelf te zijn en je talenten te ontdekken. Zo kun je je echt ontwikkelen op de manier en in de richting die bij jou past. Ben je een echte automatiseerder? Dan kun je je bijvoorbeeld onderscheiden in geautomatiseerde verwerking van gegevens. Wil je alles weten over de vaktechnische kant van jaarrekeningen en rapportages? Dan dagen we je daarin extra uit.

Haal het beste uit jezelf en maak je ambities waar

  • Multidisciplinaire aanpak
  • Innovatieve omgeving
  • Volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden

Bij Bentacera stimuleren we niet alleen vakinhoudelijke ontwikkeling, maar ook ontwikkeling op persoonlijk vlak. Naast vakgerichte trainingen en professionele begeleiding door ervaren collega’s, bieden we je daarom ook begeleiding om te groeien als mens. Zo haal je bij ons op alle vlakken het beste uit jezelf.

Werkinhoudelijk leer je alle processen in onze samenstelpraktijk vanaf de basis kennen. Door de beste begeleiding en opleidingen/trainingen krijg je het vak onder de knie. Daarna ga je ontdekken welke vervolgstappen je wilt zetten.

Wil je vaktechnisch verder groeien of je meer verdiepen in klantcontact? Heb je leidinggevende ambities en wil je je ontwikkelen tot teamleider? Of ga je voor de functie accountant-medewerker en richt je je vizier op partnerschap?

Samen geven we je ontwikkelpad vorm en maken we je carrièredromen waar.

Over Bentacera

Inspireren en adviseren om ambities te realiseren. Dat is onze missie. Daarom halen we iedere dag alles eruit wat erin zit - voor onze opdrachtgevers én onze medewerkers. Want werken bij Bentacera is niet alleen werken aan de plannen en doelen van ondernemers, maar ook aan die van jezelf!

  • Goede werk-privébalans
  • Informele cultuur
  • Carrièreperspectief

Bentacera als werkgever

BLIJF OP DE
HOOGTE VAN
NIEUWE VACATURES

Laat je gegevens achter en ontvang relevante nieuwe vacatures in je inbox.