Ontdek de afdeling Personeel & Salaris

Vanuit de vestiging Leeuwarden adviseren en ondersteunen we ondernemers op het gebied van personeel en salaris. Dat varieert van het uitvoeren van salarisadministratie tot het adviseren over aantrekkelijk werkgeverschap, strategische personeelsplanning en regelingen voor ontslag en pensioen.

We helpen klanten met het voorkomen van verzuim en met goede ondersteuning als verzuim toch aan de orde is. En mocht het nodig zijn, dan staan onze juristen klaar voor begeleiding in arbeidsrechtelijke zaken.

Onze afdeling Personeel en Salaris is volop in ontwikkeling.

Kom jij je bij ons vaktechnisch én persoonlijk ontwikkelen?

Al deze werkzaamheden doen we met zo’n 45 collega’s, ieder vanuit zijn of haar eigen expertise: salarisadministratie, HR-management, arbo en verzuim, arbeidsrecht, loonbelasting en sociale zekerheid, ontslag en pensioen.

Maak je ambities waar bij
Bentacera

Alle kennis op het gebied van werkgeverschap hebben we dus in huis. Kom je bij ons werken, dan zit je niet vast aan één vakgebied, maar krijg je volop de kans en ruimte om ook andere gebieden te ontdekken. Dat betekent: heel veel afwisseling in je werk!

Haal het beste uit jezelf en maak je ambities waar

De afdeling Personeel en Salaris is een breed georiënteerde afdeling. Je krijgt veel ruimte voor eigen invulling van je werk en volop mogelijkheden om jezelf door opleidingen en trainingen zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te ontwikkelen. Binnen de afdeling, maar ook Bentacera-breed krijg je bovendien de kans andere vakgebieden te leren kennen.

Als starter begin je in de functie van salarisadministrateur. Je wordt gekoppeld aan enkele ervaren collega’s, zodat we je optimaal kunnen begeleiden. Daarna zijn er verschillende mogelijkheden om door te groeien. Denk bijvoorbeeld aan de functie van salarisadviseur, HR- of pensioenadviseur, of registercasemanager verzuim.

Over Bentacera

Inspireren en adviseren om ambities te realiseren. Dat is onze missie. Daarom halen we iedere dag alles eruit wat erin zit - voor onze opdrachtgevers én onze medewerkers. Want werken bij Bentacera is niet alleen werken aan de plannen en doelen van ondernemers, maar ook aan die van jezelf!

  • Goede werk-privébalans
  • Informele cultuur
  • Carrièreperspectief

Bentacera als werkgever

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

BLIJF OP DE
HOOGTE VAN
NIEUWE VACATURES

Laat je gegevens achter en ontvang relevante nieuwe vacatures in je inbox.