Ik ben een

Professional

Met meer dan vijf jaar ervaring kent jouw vakgebied voor jou vrijwel geen geheimen meer. Als professional trek je de grootste uitdagingen moeiteloos naar je toe. Je staat dicht bij de ondernemer en houdt tegelijkertijd zicht op je eigen ontwikkeling en carrièreperspectief.

Bij Bentacera bieden we je een dynamische en innovatieve omgeving waarin jouw kennis, ervaringen en persoonlijke kwaliteiten optimaal worden benut.

Goede werk-privébalans

Bijvoorbeeld door de mogelijkheid om een gedeelte van je werktijd thuis te werken en je werktijden flexibel in te vullen.

Informele cultuur

Bij ons is iedereen gelijk en spreken we elkaar aan met je en jij.

Veel vrijheid
(voor eigen ontwikkeling)

Alle vrijheid en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zowel op vaktechnisch als persoonlijk gebied.

Verantwoordelijkheid als expert

Als vakinhoudelijk expert draag je actief bij aan het waarborgen van de hoge kwaliteitsstandaard van ons bedrijf. Je ziet het als jouw verantwoordelijkheid om voortdurend het beste naar boven te halen - in de uitvoering van opdrachten voor de klant, maar ook in je collega's en jezelf.

Je zoekt intern de samenwerking en geniet van het begeleiden van junior collega's, zowel bij de uitvoerring van van hun taken als in hun vakinhoudelijke en persoonlijke groei.

  • Teamwork
  • Coaching van junior collega's
  • Veel afwisseling in je werk

Sollicitatieprocedure Professional

Heading

Geen resultaten bericht

Blijf op de
hoogte van
nieuwe vacatures

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures