Samen maken we ambities waar

Bij Bentacera zijn we positief over de toekomst en de kansen die de toekomst aan ondernemers biedt. Vanuit onze missie – inspireren en adviseren om ambities te realiseren – zijn we voortdurend in beweging en helpen we ondernemers vooruit.

Want ook zij maken hun eigen toekomst samen met Bentacera. Wij zorgen ervoor dat ondernemers kunnen blijven ondernemen. Dat de zaken op de achtergrond lopen zoals ze moeten lopen, zodat zij zich kunnen focussen op dat wat het belangrijkst is: goed zakendoen met een heldere blik op morgen.

  • Ondernemers die de wereld tegemoet treden met gedrevenheid, kennis van zaken en een open blik. Daar werken we graag mee samen.
  • Wij werken op basis van betrokkenheid, eerlijkheid, puur, vertrouwen en kwaliteit. Vanuit deze kernwaarden staan we altijd dicht bij onze opdrachtgevers.
  • De wereld verandert continu, ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. Wij zorgen altijd voor toekomstgerichte inspiratie en toekomstgericht advies.
  • Bij Bentacera werken ruim 300 betrokken medewerkers. Stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied, die zichzelf voortdurend blijven ontwikkelen.

Bentacera als werkgever

Altijd in de buurt

  • 7 vestigingen in het Noorden
  • Gloednieuwe vestiging in Groningen & Leeuwarden
  • Focus op talent voor de toekomst

Bentacera is een van de grootste accountants- en advieskantoren in Noord-Nederland. We gaan ervoor het beste kantoor van het Noorden te zijn. Daarom zijn we volop in beweging en altijd in de buurt. In juli 2022 openden we ons eerste kantoor in Groningen.

Daarmee is onze visie en werkwijze ook voor Groninger ondernemers voortaan dichtbij. En met de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool binnen handbereik, komen we nog sneller in verbinding met aanstormend talent.

In juli 2022 vierden we onze honderdste verjaardag! Al honderd jaar staan we voor de hoogste kwaliteit van ons advieskantoor en helpen we organisaties verder te kijken dan de waan van alledag. Met onze inzet, inspiratie en adviezen hebben we al duizenden ondernemingen geholpen zichzelf verder te ontwikkelen. 

Samen halen we alles uit de kast voor het succes van onze opdrachtgevers én onze medewerkers. En dat blijven we met heel veel enthousiasme doen!

100 jaar Bentacera

Collega's geven ons een 7,6!

Het leveren van de beste kwaliteit en het overtreffen van verwachtingen van opdrachtgevers kan natuurlijk alleen met enthousiaste en tevreden medewerkers.


Nou, die hebben we! Onze medewerkers geven Bentacera gemiddeld een 7,6! Uiteraard blijven we er iedere dag aan werken de medewerkerstevredenheid zo hoog mogelijk te laten zijn. Met elkaar zorgen we voor win-win!

De toekomst lacht je toe! Ben jij vandaag al klaar voor je succes van morgen?

Kennis delen doen we graag. Met jou én de rest van Noord-Nederland.

Geen resultaten bericht

Blijf op de
hoogte van
nieuwe vacatures

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures