Ontdek de fiscale adviespraktijk

Op de afdeling Belastingadvies bieden we ondernemers duurzaam waarde op elk fiscaal gebied. Door de vraag achter de vraag van de klant helder te krijgen, zijn we in staat zelfs de meest complexe vraagstukken zo efficiënt mogelijk op te lossen. Deze vraagstukken zijn uiteraard meestal fiscaal van aard, maar vaak bestrijken ze een breder gebied. Daardoor ben je als belastingadviseur nauw betrokken bij de klant en ben je exact op de hoogte van wat er in de onderneming speelt.

Zoek jij een baan op het gebied van belastingadvies?

Zet je volgende carrièrestap in onze fiscale adviespraktijk!

Kom je werken in onze adviespraktijk, dan bieden we veel vrijheid ten aanzien van de plek waar je werkt, met wie je werkt en de manier waarop je werkt. Je start als generalist en voert werkzaamheden uit die betrekking hebben op alle mogelijke belastingsoorten. Naarmate je in je functie groeit, kun je je doorontwikkelen op het gebied dat jou het beste ligt.

Maak je ambities waar bij
Bentacera

In onze adviespraktijk werken we voor uiteenlopende opdrachtgevers: van de bakker op de hoek tot en met grote bedrijven met vestigingen in meerdere landen. Met onze sterke positie in het noorden trekken we steeds grotere opdrachtgevers aan.

Haal het beste uit jezelf en maak je ambities waar

  • Ambitieuze werkomgeving
  • Uiteenlopende opdrachtgevers
  • Volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden

Bij Bentacera vinden we het belangrijk dat je niet alleen groeit in je vakgebied, maar ook op persoonlijk vlak. Naast mogelijkheden voor het verdiepen van inhoudelijke kennis, bieden we daarom ook begeleiding op het gebied van persoonlijke groei. Zo haal je voortdurend het beste uit jezelf, in welke fase van je carrière je ook zit.

Na een fiscale hbo-opleiding start je als junior in de aangiftepraktijk. Heb je je ontwikkeld tot senior aangiftemedewerker, dan kun je daarna kiezen voor de fiscale adviespraktijk. Je begint dan als junior belastingadviseur. Heb je fiscaal recht gestudeerd aan de universiteit, dan start je direct in de belastingadviespraktijk. Door voor veel verschillende klanten te werken en veel praktijkervaring op te doen, ontwikkel je een breed profiel en zijn er allerlei mogelijkheden om door te groeien tot een senior professional.

Over Bentacera

Inspireren en adviseren om ambities te realiseren. Dat is onze missie. Daarom halen we iedere dag alles eruit wat erin zit - voor onze opdrachtgevers én onze medewerkers. Want werken bij Bentacera is niet alleen werken aan de plannen en doelen van ondernemers, maar ook aan die van jezelf!

  • Goede werk-privébalans
  • Informele cultuur
  • Carrièreperspectief

Bentacera als werkgever

Wil jij geen vacature missen? Stel een job alert in!

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures