Collega's aan het woord

Hessel Ellens

Maakt zijn toekomst samen met Bentacera

Al op de havo ontdekte Hessel zijn interesse voor het vak Management & Organisatie. Tijdens zijn vervolgstudie Accountancy leerde hij Bentacera voor het eerst kennen en dat beviel goed! Zo goed dat Hessel inmiddels al 4,5 jaar bij ons in dienst is. Je herkent hem misschien van de Pre Audit Support (PAS) afdeling, waar hij dagelijks druk is met de jaarrekeningen van onze klanten.
“Ik ben, zoals ze dat zo mooi zeggen, een gewoontedier. Al tijdens mijn afstudeerstage voelde het goed om bij Bentacera aan de slag te gaan en dat voelt het nog steeds!”
Collega's aan het woord - foto Hessel Ellens 1
Collega's aan het woord - foto Hessel Ellens 2

Bentacera biedt...

“Een omgeving met jonge collega’s waar we op een informele manier met elkaar omgaan. We werken hard, maar zorgen ook voor een goede balans door regelmatig leuke teamuitjes te plannen. Fun fact: door een van mijn collega’s heb ik kennisgemaakt met de survivalsport, wat voor mij de ideale afsluiter van mijn werkdag is!
Bentacera is een flexibele werkgever die naar je luistert en met je meedenkt. Zo gaf ik een tijdje geleden aan dat ik naast mijn primaire werkzaamheden graag nieuwe collega’s of stagiairs wil begeleiden. Het duurde niet lang voor die mogelijkheid kwam. Er werd op dat moment aan mij gedacht en zo heb ik inmiddels niet één, maar twee collega’s ‘onder mijn hoede’ voor wie ik het eerste aanspreekpunt ben." 

Blik op de toekomst

“Zoals je misschien weet is er binnen de accountancybranche veel doorloop en uitstroom van collega’s. Gelukkig weet ik dat ik hier erg goed op mijn plek zit. Dat komt mede door de kansen die mij binnen deze organisatie geboden worden. 
Door het samenstellen van jaarrekeningen voor verschillende grotere MKB-klanten doe ik steeds meer ervaring op en ook het begeleiden van nieuwe collega’s geeft mij veel energie. Ik haal er bijvoorbeeld veel voldoening uit wanneer ik mijn kennis kan overdragen aan nieuw talent. En last but not least is er binnen Bentacera sprake van goede arbeidsvoorwaarden, genoeg doorgroeimogelijkheden en een fijne sfeer waar iedereen elkaar gelijk behandelt.”  
Collega's aan het woord - foto Hessel Ellens 3
Werken bij Bentacera - foto Winanda

MEER WETEN OVER WERKEN BIJ BENTACERA?

Vragen over werken bij Bentacera, een vacature of de sollicitatieprocedure? Neem vooral contact met ons op. We maken graag kennis met je!

Winanda Veenstra

Corporate Recruiter
0621113454
Collega's aan het woord - foto Sietske de Boer

Wil jij geen vacature missen?
Stel een job alert in!

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures