Collega's aan het woord

Ferdi Gijsen

Maakt zijn toekomst samen met Bentacera

Relatiemanager Ferdi, werkzaam in Drachten en wonend in Leeuwarden, begon in 2013 zijn avontuur binnen Bentacera. Na de nodige ervaring bij andere accountantskantoren startte hij bij Bentacera als assistent accountant.

“Mijn werkgever hiervoor werd door een grote partij overgenomen waardoor het minder lokaal en toegankelijk werd. Dat past niet zo bij mij.”

Bentacera biedt...

“Een lokaal betrokken organisatie, met een noordelijke mentaliteit, waar je kunt zien voor wie je werkt.” Ferdi heeft nog geen seconde spijt gehad van zijn keuze voor Bentacera. “Er wordt echt met je meegedacht, ook tijdens privéomstandigheden. Dan zeggen ze ‘maak je niet druk, focus nu maar even op thuis’.”

Het plezier in zijn werk is volgens Ferdi ook te danken aan de leuke collega’s die altijd wel in zijn voor een lolletje. Maar moet er keihard gewerkt worden, dan gaan ze er ook echt met zijn allen voor. “Als het nodig is, slepen we elkaar door moeilijke momenten heen.”

Blik op de toekomst

“Ik heb geen plannen om deze organisatie te verlaten. De toekomst moet je natuurlijk wel grotendeels zelf maken, maar als je hier aangeeft wat je wilt is echt alles mogelijk. Er zijn regelmatig gesprekken waarbij je samen kijkt waar je energie van krijgt en wat je energie kost. 

Maar ook ‘waar ligt je toekomst en hoe gaat het met je, zowel qua werk als privé’. Door de vele aandacht voor werkgeluk en wat je als individu nodig hebt om te groeien, krijg je hier de ruimte om te doen wat je zelf het liefste wilt.”

Nieuwsgierig naar werken bij Bentacera?

Vragen over werken bij Bentacera, een vacature of de sollicitatieprocedure? Neem vooral contact met ons op. We maken graag kennis met je!

Winanda Veenstra

Corporate Recruiter
0621113454

Wil jij geen vacature missen?
Stel een job alert in!

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures