Collega's aan het woord

Jebbe Juk

Maakt zijn toekomst samen met Bentacera

De eerste aanraking van Jebbe met dit vakgebied was tijdens zijn HBO opleiding fiscaal recht en economie aan de Hanzehogeschool te Groningen. Als stagiair begon hij vijf jaar geleden bij Bentacera en dat bleek een goede match. 

“Het voelde meteen vanuit beide kanten goed. Na mijn stage heb ik een baan aangeboden gekregen om mee te draaien als aangiftemedewerker op kantoor Drachten en inmiddels ben ik doorgegroeid naar junior Belastingadviseur.”

Bentacera biedt...

“Collega’s waar ik het heel goed mee kan vinden en een fijne en dynamische werksfeer, waarbij je bij iedereen altijd wel terecht kan voor vragen of opmerkingen.” Ook voor stagiaires staat de deur van collega’s altijd open. Of het nu gaat om een relatiemanager of partner. “Als starter krijg je veel ruimte om mee te kijken binnen de organisatie bij allerlei zaken.

En buiten het werk om spreek je met elkaar af tijdens activiteiten of borrels. Er spreekt veel vertrouwen uit de lage drempels voor (nieuwe) medewerkers om contact te leggen met iedereen binnen de organisatie. Zo waarborgt Bentacera ook een stukje kwaliteit, zowel intern als extern.”

Blik op de toekomst

Jebbe volgt momenteel een master fiscaal recht aan de RUG Groningen. Dit wordt ook gefaciliteerd en ondersteund vanuit Bentacera.

“Als (jonge) werknemer word je hier heel erg gestimuleerd te groeien en jezelf te ontwikkelen. Ik zie de toekomst dan ook met een frisse blik tegemoet. Het nieuwe kantoor wat onlangs in Groningen is geopend biedt mij ook kansen in mijn ‘eigen stad’. Ik heb dus alle ruimte om mee te groeien met de organisatie.”

MEER WETEN OVER WERKEN BIJ BENTACERA?

Vragen over werken bij Bentacera, een vacature of de sollicitatieprocedure? Neem vooral contact met ons op. We maken graag kennis met je!

Winanda Veenstra

Corporate Recruiter
0621113454

Wil jij geen vacature missen?
Stel een job alert in!

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe vacatures